duminică, 31 ianuarie 2010

HCM Roman - HC Dunarea Braila

Salut ! Ieri am fost la meciul dintre HCM Roman - HC Dunarea Braila , la handbal ! Un meci frumos ! Echipa noastra , HCM Roman a castigat cu scorul de 24-15 , la care prima repriza s`a terminat cu scorul de 10-11 in favoarea brailencelor ! Am sa va arat niste poze facute de mine :





Read more...

vineri, 29 ianuarie 2010

Primul Semestru s-a dus...

Salut si bine v`am vasit ! Ma trezesc de dimineata , ceaiul fierbinte ma astepta cu bratele deschise ! Il beau linistit , fac toate treburile de dimineata ;)).... ma imbrac , ma spal pe fata , iar apoi , ca de obicei la pc . Intru pe mess , nici`un coleg . Intru pe jocul meu preferat , Khanwars , mai fac cate ceva pe acolo , iar apoi plec la scoala . Ultima zi din semestru , e mai neobisnuita decat celelalte zile : Incheierea mediilor , muzica , panarama ( desi le facem in fiecare zi ). Mai merg pe la profesori , celalalte clase , le urez vacanta placuta ( desi e doar de o saptamana ) ... ehh...intr`un sfarsit a venit si diriginta , sa ne incheie mediile . Eram oleaca cam nelinistit , in privinta notelor , dar asta este . Cand am auzit , Antal : ai media 8,22 , eram cel mai fericit ! Dupa ce le`a spus la toti mediile , am plecat acasa !!! Dau drumu la muzica , la maxim ( asta se intampla acum ) , si va scriu si voua ultima zi din semestru ( se intampla tot acum ) :)) ... hai ca v`am pupat :*

Read more...

miercuri, 27 ianuarie 2010

Banner Exchange

Banner 1 :


Banner 2 :

Read more...

marți, 26 ianuarie 2010

Mixuri - DJ Shake

MuzicaSalut ! Bine v`am gasit ! Azi am venit cu o noutate ... El e DJ Shake sau Adi , cum vreti sa ii spuneti :) :

Are niste mixuri foarte tari :

  • Click Mixuri - Dj Shake

  • Dj Shake Site
  • Read more...

    luni, 25 ianuarie 2010

    Ger.. :|

    In oraselul nostru drag , Roman , de cateva zile incoace de nins nu mai ninge , dar problema este ca acum peste tot temperatura incepe cu - MINUS , nu am mai prins asa de frig niciodata , sau nu imi aduc eu bine aminte ?
    Eu sper sa treaca frigul asta ca m-am saturat sa ma tot plimb prin oras si sa inghet .... Vreau caldura , vreau soare , vreau vara , vreau orice dar numai vreau FRIG. Macar daca mai fulguia putin , dar , nimic ! mda... voi nu ati vrea ? :|

    Read more...

    duminică, 24 ianuarie 2010

    Partieee !

    Salut ! Azi am mers la sanius ! Undeva , intr`un sat , in apropierea micului oras Roman , un deal imens , numai bun de ciolofan , sanii si altele . Am avut putin de mers pana la acel deal . Intr`un sfarsit am ajuns la destinatie . Intai am incercat putin locul , am vazut ca totul e ok... l`am "atacat" cu mijloacele de transport ;))...sau , as putea zice cu obiectele muncii.:))
    dupa cateva ture , am facut o pauza de un paharel de vin fiert , ne`am activat putin :)) , iar apoi , din nou , distractie frate ! Din pacate , unii n`au rezistat pana la sfarsitul distractiei , dar au avut parte de sa rada de ceilalti cum faceau cazaturile de rigoare cu cate`o placa de skate , sania sau camera de la tractor ;))... apoi am mers la cineva in apropiere , la bunicii lui , ne`au dat un incalzitor :-"...iar apoi.... Via Acasa :))...
    Hai ca v`am pupat :*

    Read more...

    Unirea Principatelor Romane !

    Salut ! Bine v`am regasit . Am venit cu un nou post .p Unirea Principatelor Romane !
    Poate ca stiti , poate ca nu stiti cam cum era pe atunci . Am sa va arat si voua...
    Am intrat pe Wikipedia , sa ma informez . Ceea ce am citit acolo , va dau si voua !

    151 de ani au trecut de la Unirea Principatelor Române. S-a intamplat in 1859 in timpul domnitorului Alexandru Ioan Cuza şi reprezintă unificarea vechilor state Moldova şi Ţara Românească. Unirea a fost un proces complex, bazat pe puternica apropiere culturală şi economică între cele două ţări. Procesul a început în 1848, odată cu realizarea uniunii vamale între Moldova şi Ţara Românească, în timpul domniilor lui Mihail Sturdza, respectiv Gheorghe Bibescu. Deznodământul războiului Crimeii a dus la un context european favorabil realizării unirii. Votul popular favorabil unirii în ambele ţări, rezultat în urma unor Adunări Ad-hoc în 1857 a dus la Convenţia de la Paris din 1858, o înţelegere între Marile Puteri prin care se accepta o uniune mai mult formală între cele două ţări, cu guverne diferite şi cu unele instituţii comune. La începutul anului următor, liderul unionist moldovean Alexandru Ioan Cuza a fost ales ca domnitor al Moldovei şi Ţării Româneşti, aducându-le într-o uniune personală. În 1861, cu ajutorul unioniştilor din cele două ţări, Cuza a unificat Parlamentul şi Guvernul, realizând unirea politică. După înlăturarea sa de la putere în 1866, unirea a fost consolidată prin aducerea pe tron a principelui Carol de Hohenzollern-Sigmaringen, iar constituţia adoptată în acel an a denumit noul stat România.
    Sursa: Wikipedia



    Read more...

    sâmbătă, 23 ianuarie 2010

    Pe la patinoar !

    Hai salut si bine v`am regasit , haideti sa va mai povestesc cate ceva . Am fost la patinoar . Au fost 2 week`enduri la rand , cand am mai ajuns si eu pe gheata . Am mers in Bacau . Aici in Roman nu aveam unde .
    Prima data , a fost OK , imi mai adusesem putin aminte cum sa patinez. La inceput a fost cat de cat bine , dar , era si normal , cazatura dupa cazatura , pot sa zic ca erau in floare. Patinele mi`au facut putine probleme , am ajuns cu niste bataturi acasa , dar asta este .
    A doua oara , adica al2lea week`end , de data asta , am ocolit acel patinoar si am ajuns la altul . La prima vedere , de afara , mi s`a parut ok patinoarul . Intr`un sfarsit am ajuns pe gheata patinele imi faceau niste probleme ingrozitoare . Le-am schimbat de vreo 3 ori , creca de acum cel de acolo ma injurase . O gheata vai de capul ei nici nu puteam patina din cauza ei si a patinelor ( chiar daca le`am schimbat de 3 ori , nu am mai indraznit inca odata :D ) , dar in sfarsit . De data asta , stiind sa merg mai binisor pe patine , mi`am propus sa numai cad deloc… dar ce ? se poate fara cateva cazaturi ? normal ca nu .
    Cazaturile erau din nou in floare . Mai pe final , patinam linistit si ma las furat de peisaj ( ehh..ma uitam dupa o fata :-" ) si cad urat de tot , nici bine nu m`am ridicat , din nou , cunostinta cu gheata . :|

    Dupa ce am iesit de pe gheata, mi-am relaxat picioarele pline de niste bataturi ingrozitoare si ne-am indreptat spre haleala cu inca cativa prieteni… dar asta e alta poveste . Urmarile nu le mai zic , au fost ok si am ajuns cu bine acasa :)
    Cam asta a fost totul !

    Read more...

    vineri, 22 ianuarie 2010

    De ce sunt mandru ca sunt roman

    cam asta e realitatea :|



    Read more...

    Leapsa de la elena-ocs !

    LeapsaPrima bautura: lapte din sanul mamei


    Prima mancare: o banana

    Prima amintire: o bataie "incinsa" cu un coleg in clasa I :))


    Primul gand frumos: cand m`au luat fetele in brate :X


    Primul gand urat: cand mi`a furat colegu iubita la gradinita :)


    Prima fapta buna: cand am dat o jucarie unui verisor de`al meu


    Prima fapta rea: cand am aruncat penarul unui coleg de gradinita in cosul de gunoi al clasei :)


    Primul contact cu calculatorul: la gradinita


    Prima senzatie: foame


    Prima enervare: cand am primit bulina neagra la gradinita :)


    Prima spaima: cand m`am nascut


    Prima emisiune tv: nu cred ca mai tin minte :)


    Prima carte inceputa: Capra cu Trei Iezi ( numai ca e o poveste :-" )


    Primul vis: Sa ma fac fotbalist :)

    - o dau mai departe cui vrea :-??

    Read more...

    Dependenta telefoanelor mobile ;)

    Hai salut ! Dragi cititori ( inexistanti deocamdata ) , m`am gandit ca azi sa spun cate ceva despre dependenta telefoanelor mobile. E imposibil sa nu ai un telefon si stii cum e, ai un telefon apoi apare altul mai bun, stragi bani si ti`l iei,apoi apare altul si tot asa.Nu e bine sa iti iei un telefon scump care nu-ti place ci mai bine unul care iti place.Dai bani pe un telefon care are de toate ca si celelalte telefoane doar ca e mai scump.

    Observ din ce in ce mai multi copii care au telefoane de ultima generatie chiar daca nu stiu sa le foloseasca.Se lauda ca au toate dotarile de ultima tendinta insa nici macar nu le sunt folositoare la varsta pe care o au si unii nici nu stiu despre ce vorbesc . Nu trebuie sa fiti gelosi pe acesti copii, deoarece un telefon performant nu e cel mai important lucru din viata.

    Nu fiti descurajati din cauza telefonului vostru, moda vine si trece!

    As vrea sa ve prezint telefonul meu :P :

    Dar as pune si un telefon care mi l`as dori :


    Am o boala cu telefoanele Walkman :)...

    eh..poate ne vedem mai tarziu...la urmatorul post ( daca va mai fi azi :) )

    hai ca v`am pupat :*

    Read more...

    joi, 21 ianuarie 2010

    O toaleta in apropiere :))



    Cel care a facut poza e un fotograf pe cinste :))

    Read more...

    Preaiubitul , preamaritul orasel al nostru , Roman ! :)

    Fac parte dintr`un oras mic dar , totusi ma mandresc si ne mandrim ( ma referi la toti ceilalti tineri din oras ) cu cate ceva .
    Haideti sa invatam sa apreciem ce avem in orasul nostru , Roman .
    SPORT :
    Avem
    o echipa de handbal foarte buna , este in Liga Nationala de Fete , este vorba despre echipa HCM Roman cu fete care sunt puse pe treaba .
    Avem o echipa de fotbal , lupta la promovarea in Divizia B , este vorba despre echipa CSM Petrotub Roman.
    Avem atleti care au participat la Olimpiada la Beijing :) .
    ENTERTAINMENT :
    Avem cluburi cat cuprinde : Freedom , Sensation , Save si multe altele . Cafenele si pub-uri destule .
    Shopping , ehh ...aici mai putin , este acel MiniMall din oras dar mai putina lume merge pe acolo . La capitolul shopping lumea prefera Bacau , Iasi .
    Supermarketuri , Kaufland , 2xPlus , 2xAya , Fidelio , Penny si mai sunt .
    Haideti sa apreciem putin acest oras cat de mic o fi el .
    Aaaa , eram sa uit , gratie lu` Leoreanu , asa primari tot sa mai avem ca intr`un an de cand e printre noi , acest oras a inviat !
    Multumim domnule primar si sa faceti o treaba buna intre noi ! Sa traiti ! :D
    Va astept cu comentarii la acest post !
    Numa` bine pana atunci !



    Read more...

    Recomandare Kit-Kat :))) !

    O pauza e oricand binevenita, mai ales in asemenea conditii... DAR daca intr'adevar te-ai saturat sa muncesti ca un robot, NU iei 7 minute juma` de pauza , cat iti ia sa papi o ciocolata, dupa care te intorci sa muncesti in continuare, tot la fel de robotizat. Pai, e frumos? :-w :)

    Read more...

    Hainele noi si obiceiurile proaste !

    Stiti cu totii cum e sa mergi sa iti cumperi ceva de la magazin...indiferent ca e o sapca , pantaloni sau pantofi orice...exista oameni care sunt asa de incantati si de fericiti de noua achizitie incat nu mai asteapta sa ajunga cu marfa acasa si se imbraca direct din magazin...

    Mi se pare asa de ciudat aceasta decizie a fiecaruia incat stau si ma intreb de ce o fac?

    Adica de ce ai vrea sa pui pe tine tricoul nou care miroase asa urat cand il cumperi din magazin direct si poate mai iei si o boala sau poate ca chiar si tu transpirat sau murdar??

    Frate nu poti astepta pana acasa??? Chiar asa de nerabdator sa fii sa te "dai mare" cu noua ta achizitie?? Crezi ca lesina careva daca ii arati bluza inca cu eticheta pe ea?? Nu prea cred...

    Asta ma enerveaza pentru ca mi se pare o lipsa de ceva...nu stiu daca e bun simt, educatie, respect...habar nu am, dar cu siguranta nu e ceva bun! :) :p

    Daca am cumva prieteni sau prietene care fac asta si se simt sa stiti ca ma refer si la voi! :))

    In rest...numa' bine!

    Read more...

    Antistres!

    Mda...sa va zic ce mi`a venit mie prin minte acum...:

    Deci.. :P

    Va plictisiti sau doar aveti nevoie sa va relaxati mintea cu ceva total nefolositor dar util...atunci am eu remediul pentru voi :))

    Luati o lingurita...infingeti-o adanc in cutia cu zahar sau borcan sau in ce tineti voi zaharul si apoi intrebati-va:

    Cate granule de zahar se afla in aceasta lingurita??? ( Sunt convins ca nu sunteti nici pe aproape! )

    Asa ca...rasturnati lingurita pe masa.....strangeti musuroi toate granulele acelea....inspirati adanc...si incepeti sa numarati!

    Enjoy!

    Cate au fost? Recunoasteti ca nu ati avut chiar atata rabdare!

    Dar e interesant :))

    Read more...

    ....smile, it's free!

    Read more...

    miercuri, 20 ianuarie 2010

    In Oltenia Traieste Omul invizibil :)) !

    Uitati ce am putut sa vad azi pe Youtube :

    Omul Invizibil Partea 1 :


    Omul Invizibil Partea 2 :


    Omul Invizibil Partea 3 :


    Din partea a3a inteleg doar 3 lucruri :

    1 : Omul crede in doctrinele de dreapta si stanga !

    2 : Este PRO Sorin Oprescu !

    3 : Are destule cunostinte generale... imaginatia nefiind exclusa !

    Si ca bonus am priceput din gura Domnului Invizivil ca C.I.A. are sediul undeva in Bucuresti pe strada Tudor Arghezi Numarul ,, septe-noua'' !??

    Read more...

    Cum arata o cine romantica pe timp de criza ?


    -ei nah ? ce sa mai zic ? acea persoana e foarte romantica =)) !

    Read more...

    Salut !

    Sunt nou pe aici ! Imi place sa citesc blogurile altora , sa vad viata celorlalti , sa vad cu ce se mai framanta in viata de zi cu zi , de asta mi`am propus sa`mi fac propriul blog . Pentru ca ma consider un tip creativ (ma considera si unii prieteni) dar si un tip care se inspira din lucrurile frumoase si bune . Sper sa va placa postarile care le voi pune in acest blog al meu .
    Cu idei va astept la id`ul meu , peric0L ( peric0L@yahoo.com ) .

    Read more...
    Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.roCreative Commons License