sâmbătă, 27 februarie 2010

Petrotub a pierdut in fata "aviatorilor"

Ieri , dupa cum stiti , CSM Petrotub Roman , a intalnit pe Aerostar Bacau . Un meci , in care nimeni nu se astepta ca Aerostar sa castige acest meci , deoarece in retur echipa romascana a castigat cu scorul de 3-0 . Romanul a scazut in clasament , datorita infrangerii de ieri este pe locul 4 , la diferenta de 4 puncte de prima clasata , CF Braila .

CSM Petrotub Roman - Aerostar Bacau 1-2

Read more...

vineri, 26 februarie 2010

Ei na...Sani dupa sani...

 Ei na..ce am vazut eu azi pe o pagina de net?...vedeti mai jos :-" :
(o)(o) Sâni normali
(+)(+) Sâni siliconati
(*)(*) Sâni înfrigurati
(.)(.) Sâni cu sfârcuri mici
(@)(@) Sâni cu sfârcuri mari
(^)(^) Sâni cu sfârcurile sus
(o)(O) Sâni asimetrici
\o/\o/ Sânii bunicii
\,/ \,/ Sânii strabunicii
( - )( - ) Sâni presati de usa dusului
(oYo) Laptarie cu belsug
( o Y o ) Sâni de pozat în Playboy
oo Sutien ‘A’
00 Sutien ‘B’
OO Sutien ‘C’
{O}{O} Sutien ‘D’

Read more...

CSM Petrotub Roman - Aerostar Bacau

Vineri , 26 februarie 2010, in Etapa a 18-a , CSM Petrotub Roman (locul 3) intalneste pe Aerostar Bacau (locul 11) . Partida va incepe la ora 14:00 si se va juca pe Stadionul Moldova , din Roman.
Asteptam un numar cat mai mare ! 

CSM Petrotub Roman - Aerostar Bacau 

Read more...

joi, 25 februarie 2010

Meci greu , dar spectaculos

Nu am mai zis nimic pe forum despre acest meci , dar cred ca mai toti romascanii stiau de acest meci . Ieri a avut loc meciul dintre HCM Roman si Oltchim Ramnicu Valcea . Un meci foarte spectaculos dar foarte greu pentru echipa noastra , la care si din scor va dati seama , 27-19 (17-8) . Chiar daca , din a doua repriza fetele de la Oltchim au jucat cu rezervele , HCM Roman nu au redus din diferenta aproape de loc.
Cele mai bune marcatoare de la Oltchim au fost Stanca si Fiera, ambele cu cate cinci goluri, iar de la echipa noastra s-au remarcat Tivadar, 7 goluri si Gherman, 4 goluri.
HCM Roman a ramas pe locul 2 la egalitate de puncte cu Jolidon Cluj . Mai jos , veti vedea mesajul galeriei romascane , pentru fetele noastre , de la HCM Roman.
Acest meci , a fost televizat in direct , pe Digi Sport.



 

Read more...

miercuri, 24 februarie 2010

Giuliano Stroe , cel mai puternic copil

In direct la Happy Hours, Giuliano Stroe in varsta de numai 5 ani a facut cateva demonstratii de forta uimitoare pentru varsta lui. In direct a doborat Recordul Mondial la flotari si nu numai .
Acesta face 4 ore de antrenament pe zi , la care antrenorul lui , este chiar tatal sau , Iulian Stroe , la care il antreneaza de la varsta de 2 ani.

Read more...

duminică, 21 februarie 2010

Ma surprinde...

De o saptamana nu am mai scris pe blog m`am ocupat de fatada lui , dar , am fix o luna de cand il am... am 2 countere pe blog , unul pus din prima zi , iar al 2lea cu vreo 3 zile mai tarziu...

427 vizitatori unici (sitemeter) - un numar mic in comparatie cu alte bloguri dar un numar neasteptat de mare pentru mine!

Pe celalalt counter , FLAG COUNTER , s`au gasit doar 206 vizitatori unici...
Avand in vedere de asta , sunt 221 vizitatori care au intrat doar in primele 3 zile.
 
Cand am inceput acest blog nu m-am gandit o secunda ca va fi citit de atati cititori , ci unul care sa imi foloseasca mie, in primul rand ,  sternand aici ideile si parerile mele despre tot ce ma inconjoara.
Chiar sunt surprins , am avut vizitatori din Rep. Moldova , Italia , Ungaria , America , Germania si Bulgaria .

Multumesc mult si sa privim inainte spre o alta luna plina de inspiratie !

V`am Pupat ! :*

Read more...

duminică, 14 februarie 2010

O victorie muncita !

Ieri , 13 februarie 2010 , cum v`am spus intr`un post , mai jos , a avut loc meciul dintre Universitatea Jolidon Cluj si echipa noastra , HCM Roman . Romascanele au castigat acest meci cu greu , la diferenta de un punct 31 - 32 ( 15 - 19 )
Marcatoare : Pop 8, Tivadar 6, Stoleru 5, Gherman 4, Horobet 3, Dudescu 3, Demeterca 2, Sandu 1.
Am reusit sa sa intru in posesia pozelor cu ajutorul Deliei Albu , de la Sport365.Ro care este autoarea fotografiilor de mai jos :


Read more...

joi, 11 februarie 2010

Altceva...

Incerc de cateva zile sa caut o alta tema pentru blog , dar nu gasesc...ceea ce vreau eu sa pun nu merge...ceea ce ma multumeste cat de cat iar nu merge...innebunesc...chiar daca nu am de mult acest blog , vreau ceva care sa ma reprezinte..care sa`mi faca placere de fiecare data cand intru pe blog... caut si iar caut...:|.. si alt titlu... sa zic pe scurt... : refreshing :)
Va tin la curent...
V`am pupat ! :*

Read more...

marți, 9 februarie 2010

U Jolidon Cluj - HCM Roman



Liga Nationala de Handbal Feminin
Etapa 15
Sambata 13 februarie 2010 ora 14.00
Direct pe Digisport
Sala Sporturilor "Horia Demian"
Un Meci foarte interesant !
VIZIONARE PLACUTA ! :D

Read more...

Taure , OLE !


V-ati pus vreodata in pielea unui taur furios care nu isi intelege situatia??
Nu intelege de ce el, o matahala de taur, nu poate dobori un amarat de toreador, mic, subtire dar foarte rapid!
Taurul intra in arena foarte increzator in fortele proprii, isi arata nervozitatea prin rasuflari puternice in fata multimii adunata pe care nici macar nu o poate cuprinde cu ochii. Sunetul arenei il enerveaza putin, in schimb ce il enerveaza mai mult este acea bucata de carpa rosie care o invarte toreadorul de zor!
Totul se reduce la doar acel moment de furie crescatoare cand doar el si toreadorul mai exista pe lume. Este din ce in ce mai enervant...elegant, tanar si cu pelerina acea care este foarte stresanta...este picatura care ...gata!!...a intrecut orice masura...
Bate din copita si porneste in graba ridicand praful in arena...si iarasi nu il nimereste pe acest omulet cu carpa lui rosie!

Isi revine cu greu din soc...si este mai nervos ca niciodata...isi misca capul greoi, isi incordeaza muschii si se arunca iar spre toreador care il tot evita oferindu-i nesansa de a alerga in gol inca cativa metri...

Multimea e in picioare si il face sa explodeze de furie! Se simte singur si neputincios dar mai infometat de razbunare.

Ochii ii sunt inrositi de furie , dar , isi reia atacul asupa toreadorului si de aceasta data simte cum atinge acest omulet!

Nu mai aude! Nu mai vede! Nu mai simte!Isi cauta parca cu privirea neputincioasa iesirea pe unde a intrat dar , nu o gaseste

Atinge cu coarnele esarfa aceea rosie , dar in acel moment sabia toreadorului e mai rece ca orice gheata pentru ca aduce cu ea si moartea!

Taurul se mentine in echilibru cateva secunde...cele mai lungi din viata sa , ochii sunt inchisi de durere iar genunchii cedeaza, prabusindu`se!

Multimea aplauda dar pe el nu il mai intereseaza nimic! Simte cum viata se scurge din el!

Nimic nu il mai poate salva si el stie asta!

Toreadorul face singurul sau gest nobil din intreaga lupta si ii infige pumnalul de final, oprindu-i suferinta!!! Il omoara! Isi ridica trandafirii de pe jos, isi inclina palaria, trimite bezelele de rigoare si paraseste arena invingator!

Si...gata... hai ca v`a pupat peric0L !

Read more...

duminică, 7 februarie 2010

Meci usor pentru HCM Roman

Dupa cum stiti , sambata a avut loc meciul dintre HCM Roman si Stiinta Bacau . Romascanele noastre nu au avut nici`o problema in fata fetelor din Bacau , invingand cu scorul de 35-18 (17-10) .

Marcatoare: Tivadar 8, Horobet 7, Pop 5, Demeterca 5, Stoleru 2, Dudescu 2, Gherman 2, Iuganu 2, Ruscior 1, Strungaru 1 .



Read more...

sâmbătă, 6 februarie 2010

Reguli

Acesta este un Blog nou , dupa cum stiti cu toti cititorii si nu am pus pana acum nici`o regula , dar de acum le voi pune aici , pe blog , si sper sa le respectati cu totii :

1. Va rog , nu copiati posturile care le veti gasi aici , sa le puneti la voi pe blog .( daca faceti acest lucru , inseamna ca degeaba mai aveti blog )

2. Limbajul vulgar , este bine sa il evitati .

Ca gazda a acestui blog , imi rezerv dreptul de a sterge comentariile rau intentionate .

Read more...

vineri, 5 februarie 2010

O idee...

Dupa cum am zis si in primul post al meu facut pe acest blog : " pentru ca ma consider un tip creativ " , mi`a venit o idee...nu e cine stie ce...dar mi`am propus , ca in fiecare zi , sa pun cate o melodie care imi place mie ... prima melodie va fi si pentru maine , ziua de azi s`a terminat si nu cred ca voi mai posta astazi , o pun si aici , dar am sa o pun si in locul care mi l`am propus . De acum incolo exceptand acum , prima data , melodia o veti gasi la sfarsitul blogului , jos de tot :

Read more...

HCM Roman - Stiinta Bacau



Sambata , 6 februarie 2010, in Etapa a 14-a , HCM Roman (locul 2) intalneste ultima clasata Stiinta Bacau (locul 14) . Partida va incepe la ora 11:00 si se va juca la Sala Sporturilor din Roman .

Asteptam un numar cat mai mare !
HCM Roman - Stiinta Bacau


Read more...

joi, 4 februarie 2010

De ce nu e Mos Craciun femeie ?

De fiecare daca cand vine Craciunul , ma gandesc , de ce nu e Mos Craciun femeie ? :-?... a trecut si acest Craciun , iar eu...tot nu mi`am gasit un raspuns...
Voi , v`ati intrebat vreodata?

Pai, daca ne gandim putin are toate calitatile unei femei, si totusi e barbat!

-E imbracat in rosu cu alb , si i`ar sta bine unei femei in costum de Mos Craciun

-Este bun la suflet, daca tot aduce jucarii ani de ani la toti copiii! Nu se supara si isi dedica tot timpul in a aduce bucurie pe fata celor mici, exact ca mamele tinere cand isi privesc copiii cum cresc.
Si sunt multe alte calitati poti sa spun... acum nu prea imi vin idei... astept de la voi un raspuns.. De ce nu e Mos Craciun FEMEIE ??

Read more...
Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.roCreative Commons License