marți, 9 februarie 2010

Taure , OLE !


V-ati pus vreodata in pielea unui taur furios care nu isi intelege situatia??
Nu intelege de ce el, o matahala de taur, nu poate dobori un amarat de toreador, mic, subtire dar foarte rapid!
Taurul intra in arena foarte increzator in fortele proprii, isi arata nervozitatea prin rasuflari puternice in fata multimii adunata pe care nici macar nu o poate cuprinde cu ochii. Sunetul arenei il enerveaza putin, in schimb ce il enerveaza mai mult este acea bucata de carpa rosie care o invarte toreadorul de zor!
Totul se reduce la doar acel moment de furie crescatoare cand doar el si toreadorul mai exista pe lume. Este din ce in ce mai enervant...elegant, tanar si cu pelerina acea care este foarte stresanta...este picatura care ...gata!!...a intrecut orice masura...
Bate din copita si porneste in graba ridicand praful in arena...si iarasi nu il nimereste pe acest omulet cu carpa lui rosie!

Isi revine cu greu din soc...si este mai nervos ca niciodata...isi misca capul greoi, isi incordeaza muschii si se arunca iar spre toreador care il tot evita oferindu-i nesansa de a alerga in gol inca cativa metri...

Multimea e in picioare si il face sa explodeze de furie! Se simte singur si neputincios dar mai infometat de razbunare.

Ochii ii sunt inrositi de furie , dar , isi reia atacul asupa toreadorului si de aceasta data simte cum atinge acest omulet!

Nu mai aude! Nu mai vede! Nu mai simte!Isi cauta parca cu privirea neputincioasa iesirea pe unde a intrat dar , nu o gaseste

Atinge cu coarnele esarfa aceea rosie , dar in acel moment sabia toreadorului e mai rece ca orice gheata pentru ca aduce cu ea si moartea!

Taurul se mentine in echilibru cateva secunde...cele mai lungi din viata sa , ochii sunt inchisi de durere iar genunchii cedeaza, prabusindu`se!

Multimea aplauda dar pe el nu il mai intereseaza nimic! Simte cum viata se scurge din el!

Nimic nu il mai poate salva si el stie asta!

Toreadorul face singurul sau gest nobil din intreaga lupta si ii infige pumnalul de final, oprindu-i suferinta!!! Il omoara! Isi ridica trandafirii de pe jos, isi inclina palaria, trimite bezelele de rigoare si paraseste arena invingator!

Si...gata... hai ca v`a pupat peric0L !

0 comentarii:

Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.roCreative Commons License