joi, 22 aprilie 2010

SCM Petrotub Roman - CF Braila

Dupa remiza alba de la Bacau,fotbalistii de la Petrotub vor intalni pe gazonul stadionului Moldova din Roman ,pe liderul la zi al serie 1 in liga 3 -CF Braila.

Echipa braileana nu mai are nevoie de prezentari speciale ,fiind apreciata pentru rezultatele obtinute in actuala editie de campionat.De remarcat totusi evolutia la echipa CF Braila a unor jucatori valorosi ca: Nelu Buca cu 16 goluri inscrise numai in actuala editie de campionat, Robert Stancioiu cu 8 goluri ,Emmanuel Ndigwe cu 8 gouri, Cristian Panait 8 goluri, Gh.Badea 7 goluri si lista poate continua.

In acesta conjunctura partida Petrotub - CF Braila este un meci al "ADEVARULUI",o disputa capitala ,la care spectatorii prezenti in tribune vor putea aprecia pe viu ,cine merita sa ocupe locul 1 al serie 1 liga 3 la sfarsitul actualului sezon competitional.

In prezent cele doua formatii sunt despartite in clasament de 7 puncte in favoarea brailenilor dar suporterii romascani care sunt in permanenta optimisti incurabili, spera ca in eventualitatea unei victorii romascane , CSM Petrotub Roman sa poata recupera diferenta de puncte in etapele care vor urma.

Cum in fotbal totul e posibil nu ne ramane decat sa speram ca trupa antrenorului Costel Enache isi va face datoria cu prisosinta pe gazonul stadionului Moldova .Foarte important este ca VINERI 23 APRILIE orele 17.00 ,tribunele primitoare sa fie populate cu cati mai multi iubitori de fotbal, sa avem o galerie patimasa, care sa sustina echipa noastra spre o victorie importanta pentru moralul tinerilor si talentatilor fotbalisti romascani.

Este foarte posibil ca la sfarsitul actualei editii de campionat in liga 3 sa conteze si locul 2,pe care trebuie sa-l aiba in vedere Conducerea Clubului Petrotub.Datorita retragerii unor echipe de liga 2 ,FRF poate ajunge la concluzia ca se pot organiza si in acest an jocuri de baraj intre echipele clasate pe locul 2 din liga 3 ,in vederea promovarii.

Derby-ul serie 1 Petrotub -CF Braila va fi condus de o brigada de arbitri compusa din: A:Ghimbasan Florin -( Brasov); A1:Dragos Bogdan Ioan -( Fagaras-Brasov); A2:Cantemir Constantin Mihai -(Voila - Brasov): OBS :Chivulete Florin (Bucuresti);OBS:Gheorghiu Stan (Focsani)

In celelalte jocuri alte etapei cu numarul 26 se vor intalni:

Sporting II Vaslui-Dunarea II Gallati;

CS Gura Humorului-CFR Suceava;

Pambac Bacau - Aerostar Bacau;

Poli Galati- Poli II Iasi;

Cetatea Tg. Neamt- Ceahlaul II;

CSM Focsani- CSM Pascani;

FC Panciu-Otelul II Galati;

Willy -sta.

Sursa :  CSMPetrotub.com


Si inca ceva , va rog sa dati acest mass in lista voastra de YM :

Maine, mare meci mare pe stadionul Moldova! Petrotub Roman - CF Braila. Meciul are loc la ora 17:00. Daca castigam avem sanse la promovare! Asteptam cat mai multa lume la stadion si in galerie. Suporterii Braileni vin in numar foarte mare . Pentru mai multe detalii www.peric0Lz.tk , www.csmpetrotub.com sau www.csmpetrotub.com/forum

0 comentarii:

Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.roCreative Commons License