vineri, 19 martie 2010

Ghiocel , tanar rebel

Nu am mai scris de cateva zile , nu am mai avut chef sau nu am avut inspiratie...odata cu venirea primaverii sper ca imi vin si mie ideile..azi revin in forta cu un clip de pe youtube... e vorba despre Ghiocel de la Dabuleni ... vrea sa se insoare... fosta nevasta , pe care o chema Taxia , nu o mai gaseste si vroia sa ii dea un ghiocel de 8 martie... ceva care mi`a placut la el..cand a spus : Exclus aventurile ! :)) Tareeee....=))

Read more...

sâmbătă, 13 martie 2010

FarmVille

Hai salut.. Citeam pe blogul lui Caleb13 postul ala , cu FarmVille . Era vorba despre jocul acela de pe FaceBook , care fertilizezi pamantul vecinilor , mulgi o vaca , plantezi ardei iuti , porumb , varza si multe altele . Un joc , foarte interesant la care il joaca acum foarte multa lume ! Ii rogi pe ceilalti vecini sa`ti trimita un cadou , precum un cui , o caramida , o scandura ca sa iti termini si tu grajdul pentru cai . :)
Sunt foarte multe de spus despre acest joc , dar mai bine vedeti voi . :)

Read more...

joi, 11 martie 2010

Avatarul dupa Oscar

Vezi parodia "Psihologia Invinsului la Oscar", facuta de Happyfish:



Sursa : HappyFish.Ro

Read more...

luni, 8 martie 2010

Este 8 Martie ?

DA , este 8 Martie si trebuie sa va urez : La multi ani doamnelor , la multi ani domnisoarelor , si in special , la multi ani , mamelor . Va urez un 8 martie fericit si cate o surpriza cat mai frumoasa , din partea celor de gen masculin :-" ... deci , LA MULTI ANI !


Read more...

vineri, 5 martie 2010

La un pas de moarte !


In noaptea trecuta, autocarul echipei HCM Roman a fost implicat intr-un accident de circulatie, in timp ce se intorcea de la un meci sustinut in deplasare la HC Zalau. In apropierea localitatii Gheorghieni, autocarul s-a rasturnat.

Clipe de groaza au trait, in noaptea de joi spre vineri, handbalistele de la HCM Roman, alaturi de staful tehnic al echipei. In timp ce se intorceau de la meciul pierdut in deplasare la HC Zalau, autocarul in care se aflau s-a rasturnat. In momentul producerii accidentului, aproape toata echipa dormea. Timp de aproape o ora, fetele au ramas blocate in autocar. Dupa sosirea echipajelor de descarcerare si a ambulantelor, sportivele au reusit sa iasa printr-un geam spart si transportate la spitalul din Gheorghieni. Se pare ca nimeni nu a fost grav ranit. Soferul acuza dureri costale, iar medicii din Gheorghieni l-au diagnosticat cu fracturi costale.

Oficialii clubului romascan sunt si ei in stare de soc."A fost o mare cumpana prin care a trecut echipa noastra. Am trait cu totii clipe de groaza. Cind s-a intimplat accidentul, fetele dormeau. Au ramas o ora blocate in autocar si, dupa ce au venit echipajele de la descarcerare, au reusit sa iasa printr-un geam spart. Au fost transportate la spitalul din Gheorghieni, unde sapte handbaliste si maseorul echipei au facut radiografii. Din fericire, se pare ca nu sint accidentari grave, doar soferul fiind suspect de fracturi costale. Azi dimineata, fetele au ajuns la Roman si asteptam rezultatele radiografiillor", a declarat Gheorghe Carnariu, vicepresedintele HCM Roman. In aceste conditii, meciul de duminica, 7 martie, pe care ar fi trebuit sa-l sustina HCM Roman acasa, cu Rapid CFR Bucuresti, va fi aminat. Potrivit oficialilor clubului, toate jucatoarele sint nevatamate, insa sint in stare de soc dupa accidentul din aceasta noapte.

                     
Foto si Video : Realitatea TV
Text : Ziarul de Roman



Read more...

luni, 1 martie 2010

1 Martie , prima zi de primavara !




Prima zi de primavara, prima zi din luna Martie, prima zi din saptamana.

Va doresc o primavara frumoasa, plina de bucurie, optimism, lucruri bune, sa aveti langa voi persoanele dragi!

Read more...
Inscrie-te si tu in programul de blogger outreach Sampler.roCreative Commons License